Hoe Adobe Creative Cloud Application Install installeren?

Adobe is een zeer populaire Amerikaanse multinational. Het is gespecialiseerd in het maken van multimedia en andere creatieve software producten. Het staat bekend om zijn genre van Adobe Flash-web software, Photoshop-bewerking, Adobe Creative Suite, draagbaar document formaat of nog veel meer. Hetzelfde heeft ertoe bijgedragen dat ons leven heel creatief en eenvoudiger is geworden. Als applicatie wordt het veel gebruikt door mensen over de hele wereld.

Omdat je verslaafd bent aan dit webbericht, gaan we ervan uit dat je nog geen adobe CC-applicaties hebt geïnstalleerd. Een van de belangrijkste voordelen van creatieve cloud-applicaties is de mogelijkheid om op elk moment een adobe-applicatie te installeren. Hier, met de technische ondersteuning van Adobe nummer, zullen we een korte handleiding geven over hoe een dergelijke applicatie te installeren, zoals beschreven in de volgende stappen:

Installeren via de website: 
  • Bezoek eerst de creatieve cloud-website. Dit zou u in staat stellen om de te kiezen apps uit de lijst te zien.
  • Ga door met het openen van het download centrum nadat u op de link bovenaan de cloud website hebt geklikt.
  • Om een ​​geschikte categorie te selecteren die compatibel is met de app. Ga hiervoor naar de linkerkant van het scherm vanuit de lijst met weergave categorieën.
  • Om te kunnen omleiden naar de creatieve desktop-applicatie, tik op de download onder de app die je wilt installeren.


Met behulp van desktop-applicatie: 
  • Start eerst de Adobe Creative Cloud onder het startmenu of het systeemvak op Windows.
  • Klik vervolgens bovenaan het startscherm op de knop Apps.
  • Blader door uw app-sectie om de sectie nieuws-app zoeken te vinden. Verder kunt u op meer informatie tikken om kennis te krijgen over het aanbod of de installatie van apps.
  • Tik ten slotte op de installatieknop. Dit is nadat u de app aan de rechterkant hebt geselecteerd. Dit zou het downloaden van de applicatie naar de pc hervatten.
Daarom is het met behulp van de bovengenoemde stappen eenvoudig om de Adobe Creative Cloud-applicaties te installeren. Het bereiken van de experts is geen moeilijke taak omdat ze de klok rond beschikbaar zijn. U kunt Bellen Adobe Nederland bereiken via chat, bel of geautomatiseerde tekstondersteuning. U heeft dus alle mogelijke media om binnen de kortst mogelijke tijd contact met u op te nemen.

Comments

Popular posts from this blog

Volg de stappen en begin met het overzicht van Adobe Illustrator

Hoe het wachtwoord van uw Adobe-account wijzigen of opnieuw instellen?

Hoe installeer ik Adobe Flash Player voor Windows?