Wat zijn de stappen om een Adobe ID te maken en bij te werken?

Probeer je een nieuw account aan te maken in Adobe? Ben je op zoek geweest naar enkele eenvoudige stappen om dit te kunnen doen? Nou, dan zou je blij moeten zijn om te weten dat je de juiste blog leest en we zijn op Adobe Bellen zijn er om de gebruikers te helpen met eventuele vragen die ze hebben. Dus waarom wachten gewoon verder lezen en volg de onderstaande instructies.

Stappen om uw Adobe ID te maken:
  • Allereerst moet u naar de ‘Adobe-accounts’ gaan en vervolgens op de optie ‘Een nieuw account maken’ op de pagina zelf klikken.
  • Nu moet u de gegevens invullen in het scherm ‘Account maken’ en vervolgens klikken om uw account te kunnen maken.
  • Zorg ervoor dat gebruikers uw Adobe ID zijn, dus u moet een ID gebruiken die u altijd in gedachten houdt.
  • Daarna ontvangt u een verificatiecode op die e-mail samen met een link alleen voor verificatie.
  • Nadat uw Adobe-account is gemaakt, moet u een klik geven om toegang te krijgen tot uw Adobe-accountpagina.

Als u uw Adobe ID wilt bijwerken of wijzigen:
  • Vervolgens moet u naar uw Adobe-account gaan en vervolgens in het gedeelte Accountinfo en actie op de optie ‘wijzigen’ klikken naast uw primaire e-mailadres dat uw Adobe ID is.
  • Nu op de weergegeven pagina, moet u een nieuw primair e-mailadres invoeren dat u wilt verbinden met uw Adobe-account en vervolgens op de knop ‘Opslaan’ klikken. Hierna ontvangt u een verificatie-e-mail van Adobe.
Nu je de bovenstaande stappen hebt doorlopen, zou je aan de slag moeten kunnen met je nieuwe Adobe-account. Als u tijdens het doorlopen van de stappen een probleem ondervindt, kunt u altijd direct contact met ons opnemen via Bellen Adobe helpdesk nummer. We zullen u absoluut de beste services ooit bieden, samen met gekwalificeerde experts die u op elk moment van de dag met alle oplossingen kunnen helpen.
-------------------------

Comments

Popular posts from this blog

Volg de stappen en begin met het overzicht van Adobe Illustrator

Hoe het wachtwoord van uw Adobe-account wijzigen of opnieuw instellen?

Hoe installeer ik Adobe Flash Player voor Windows?