Hoe het wachtwoord van uw Adobe-account wijzigen of opnieuw instellen?

Weet je dat Adobe in de volksmond bekend staat om zijn multimedia en creativiteit? En we begrijpen volledig dat het vergeten van een wachtwoord erg verontrustend kan zijn, omdat hierdoor veel belangrijk werk kan worden vertraagd, maar u moet ontspannen en de problemen bij ons achterlaten, u moet weten dat dit gewoon gewoon en normaal is en dit gebeurt met veel mensen.

Nou, als je een account hebt bij Adobe en je wilt je wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen, dan ben je op de perfecte site. Omdat Adobe bellen nummer een team van professionals heeft die zijn gecertificeerd om u te helpen met de beste resultaten. Je moet deze blog alleen lezen en de onderstaande methoden volgen.


  • Het eerste dat u hoeft te doen, is om naar de aanmeldpagina van uw Adobe-account te gaan, om te beginnen, het proces.
  • Vervolgens moet u, terwijl u zich op de inlogpagina bevindt, op de optie ‘Wachtwoord vergeten’ klikken en vervolgens doorgaan.
  • U moet nu uw Adobe-account-ID verifiëren en vervolgens op de knop ‘Volgende’ op het scherm klikken.
  • Nu u op de pagina ‘Uw wachtwoord opnieuw instellen’ bent, moet u een van de weergegeven opties kiezen.
    • Ten eerste is ‘Herstel e-mail’. Als u op deze optie klikt, ontvangt u een link in uw e-mail-ID van uw Adobe-account om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Houd er ook rekening mee dat de naar u verzonden link na 72 uur vervalt.
    • De tweede optie is de ‘Hersteltekst’. Als u dit kiest, kan Adobe een sms-bericht met de verificatiecode naar uw telefoonnummer verzenden dat is opgeslagen in uw Adobe-account.
  • Als u Herstel-e-mail selecteert, moet u op de naar u verzonden link en op de weergegeven pagina klikken en vervolgens uw nieuwe wachtwoord invoeren en vervolgens opnieuw invoeren.
  • Voer vervolgens voor hersteltekst de beveiligingscode in die op uw mobiele telefoon is verzonden.
U zou nu toegang moeten hebben tot uw account. Als het probleem zich blijft voordoen, moet u direct contact opnemen met ons helpline-team via Adobe helpdesk Bellen en de problemen binnen de kortst mogelijke tijd hebben opgelost.
-------------------------
Originele bron

Comments

Popular posts from this blog

Volg de stappen en begin met het overzicht van Adobe Illustrator

Hoe installeer ik Adobe Flash Player voor Windows?